Oosterse hanglampen: breng rust in je huis

Oosterse hanglampen: breng rust in je huis

De afgelopen jaren verdiep ik me meer en meer in de Oosterse levenswijze. Naarmate ik ouder wordt, spreekt iets in de kern van die levenswijze me erg aan.  In ons drukke Westerse bestaan is lang niet altijd tijd om stil te staan bij het leven, het zijn, de kern van wie je bent. Iets wat ik steeds belangrijker ga vinden. Na een mooie carrière waarin ik veel heb bereikt, merk ik dat het nu tijd is voor andere dingen. In plaats van management boeken lees ik nu boeken over Zen leven en mediteren. Sterker nog, ik ben zelf ook gaan mediteren. Iets waar ik een paar jaar geleden nogal lacherig over deed. Nu ik langzaam mijn levenswijze aan het aanpassen ben, merk ik dat ook mijn huis aangepast moet worden. Dat is namelijk bijna een tweede kantoor geworden. Het is zakelijk ingericht en vooral heel praktisch. Tijd voor wat oosterse sferen, voor kleedjes en warme kleuren en Oosterse hanglampen.

Oosterse hanglampen: sfeervolle verlichting

Het is echt opvallend hoe je op vrij eenvoudige wijze je huis kunt aanpassen aan je nieuwe stijl. Het hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten om je huis te restylen. Als je maar op de juiste plaatsen zoekt. Internet is wat dat betreft wel echt the place to be. De talloze online shops geven je ruime keuze. Bijzondere adresjes voor bijvoorbeeld Oosterse hanglampen had ik zo gevonden. Nu hoefde ik alleen nog maar naar een lamp te zoeken die bij mij paste. Samen met wat andere decoratieve elementen zoals kleedjes, kommetjes en snuisterijen zorgen de Oosterse lampen ervoor dat mijn huis opeens een hele andere aanblik krijgt. Minder zakelijk, meer warm en knus. De verlichting van de lampen is heel sfeervol en ik merk hoe ik echt tot rust kom in mijn huis. Vroeger stimuleerde mijn huis alleen maar tot nog meer werken.

Leefstijl brengt rust

Langzaam maar zeker pas ik mijn huis steeds meer aan aan mijn nieuwe levenswijze. Mijn nieuwe leefstijl brengt de broodnodige rust. En dat is echt heerlijk. Ik voel me nu Zen in mijn eigen woning en ik ben niet meer dag in dag uit met mijn werk bezig. Soms kunnen enkele simpele stappen een heel verschil in je leven brengen. Wat aanpassingen qua inrichting kunnen die stappen sterk ondersteunen. Al met al ben ik blij dat ik het aandurfde anders te gaan leven. Het is beter en gezonder. Hoe bevalt jouw levensstijl je?


Reageren is niet mogelijk.