5 dingen om te doen tijdens het reizen!

5 dingen om te doen tijdens het reizen!

Ben je van plan te gaan reizen? Of ga je voor een bepaalde tijd naar het buitenland of kom je juist weer terug naar Nederland? Hoe dan ook, vaak zit je lang in het vliegtuig of je hebt veel ‘vrije’ tijd! Daarom hebben wij van Lifestyle Centre 5 tips verzameld om te doen tijdens het reizen!

#1 Filmpje erbij? Het liefst wel zoveel mogelijk keuze!

Dan is het natuurlijk wel lekker dat je zo af en toe een filmpje kan kijken en dan heb je natuurlijk het liefst zoveel mogelijk mogelijkheden om uit te kiezen! Nu is dit vaak niet de meest normale zaak ter wereld, aangezien er vaak landblokkades zitten op streaming diensten zoals Netflix. Zo kan je bijvoorbeeld niet alles bekijken wat in Amerika al wel beschikbaar is. Om te voorkomen dat je gaafste series en films mist hebben wij een handig tip voor je! Gebruik namelijk een ‘Best VPN for Netflix‘ om overal en nergens alle content te kijken. Maar wat is een VPN dan precies? Een VPN zorgt ervoor dat je privĂ© online bent en daardoor niet te achterhalen bent. Dit gaat voornamelijk om de locatie waar je op dat moment zit.

#2 Goed in tekenen?

Ben je goed in tekenen/schilderen? Teken dan kleine tekeningetjes van plekken waar je bent geweest! Je hebt natuurlijk ontzettend veel foto’s gemaakt maar door het te tekenen wordt het weer uniek! Voor deze tip zijn wel enige tekenskills vereist. Zie bijvoorbeeld onderstaande tekening!

tekening colosseum

#3 Ouderwetse spelletjes

Iets wat het altijd goed doet zijn ouderwetse spelletjes! Geen spelletjes op je smartphone maar echte spelletjes! Hieronder hebben we een aantal spelletjes neergezet die je kan doen!

  • Bingo
  • Galgje
  • Wie/wat ben ik?

#4 Verbreed je kennis

Verbreed je kennis tijdens het reizen door een boek/tijdschrift/artikelen mee te nemen van een onderwerp waar je nog niets van af weet! Zorg er wel voor dat er ergens een link van interesse is zodat je niet te snel afhaakt!

Of verbreed je kennis het land waar je naar toe gaat! Neem info mee over het land waar je naar toe gaat. Je hebt vast al heel wat uitgezocht maar heb je ook gekeken naar feitjes over het land? Gewoontes? Wat voor cultuur heerst er in het land? Dit zijn allemaal leuke dingen om te weten voordat je bent!

#5 Leer een nieuwe taal!

Ga je naar een land toe waar je de taal nog niet van spreekt? Neem een boekje mee/download een app om je woordenschat te vergroten en leer bijvoorbeeld de grammatica van de taal! Kom je juist weer terug uit het buitenland? Dan is het ook juist goed om de taal nog is een aantal keer te herhalen zodat je het beter onthoudt! Dit kan je natuurlijk ook nog een aantal keren thuis doen.


Reageren is niet mogelijk.