Nike kleding draagt bij aan een gezondere levensstijl

Nike kleding draagt bij aan een gezondere levensstijl

Nike kleding: waar is het eigenlijk voor bedacht? En hoe draagt het bij aan een gezondere levensstijl? Iedereen vindt het belangrijk om gezond te leven, maar hoe bereik je dat eigenlijk? In deze blog gaan we een beetje dieper in op sport, spel, voeding, en hoe kleding van Nike kan bijdragen aan gezondheid.

Nike kleding voor sport en spel

Nike kleding is in het leven geroepen om mensen aan te sporen (meer) te sporten. De lekker zittende, goed ademende stof van Nike kleding zorgt ervoor dat mensen vrij kunnen bewegen. Het voert zweet af, zodat je zelf geen last hebt van je stinkende zelf.

Natuurlijk wordt Nike kleding niet alleen gebruikt om te sporten. Mensen gebruiken het ook gewoon als casual outfit, om te kunnen laten zien dat ze bij de Nike community horen. Nike is natuurlijk een populair merk, waar iedereen een graantje van mee wil pikken.

Een graantje meepikken van Nike kleding

En juist dat graantje mee willen pikken zorgt voor het geluk die mensen ervaren bij Nike kleding. Als je het draagt, ben je onderdeel van een gemeenschap. De Nike-gemeenschap. Je hoort ergens bij, kunt je identificeren met anderen die ook deze kleding dragen. Je raakt aan de praat en wordt bevriend. Zo word je gelukkiger. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen met goede relaties met andere mensen gelukkiger zijn (en zelfs ouder worden) dan mensen zonder goede relaties. Het aantal relaties doet er niet veel toe; als je maar goede hebt. Dat kun je bereiken met Nike kleding.

Nike kleding zorgt voor goede voeding?

Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe je de kleding gebruikt, maar Nike kan ook bijdragen aan een gezonder voedingspatroon. Als je sport met Nike kleding aan, ben je eerder geneigd om je aan een gezonder dieet te houden dan wanneer je niet sport. Of het komt door die bepaalde kleding dat je gezonder eet, of omdat je überhaupt sport, is natuurlijk de vraag.

Als je kleding van Nike draagt tijdens het chillen (want daar wordt het ‘helaas’ ook veel voor gebruikt), is de kans natuurlijk groter dat je je niet aan dat goede dieet houdt. Netflix and chill met een appeltje? Dacht het niet! Ik denk dat die grote zak met popcorn of chips eerder jouw kant op komt. In die zin is het natuurlijk wel te beantwoorden: het ligt aan je eigen levensstijl, of je gezond bezig bent of niet. Kies voor het goede!


Reageren is niet mogelijk.