Bestel je kattenvoer bij de Dierenbescherming

Bestel je kattenvoer bij de Dierenbescherming

Je kat is waarschijnlijk belangrijk voor je. Hij knuffelt je op de juiste momenten, ligt lekker op schoot en is ook nog eens een prima muizenvanger. Het is dus ook in jouw belang dat het goed gaat met je kat. En daarom is het juiste kattenvoer echt belangrijk. Kattenvoer waarvan je weet dat het vlees dat er in zit goed is. En niet zomaar wat vleesafval. Want zoals ook geldt ook voor mensen, is het eten voor katten ook belangrijk voor hun gezondheid.

Kattenvoer van topkwaliteit

Natuurlijk zorg je goed voor je kat. Je geeft hem het beste kattenvoer dat je (in de supermarkt, dierenwinkel of bij de dierenarts) kunt vinden. Maar wat denk je van het vlees dat in het kattenvoer verwerkt is? Het is echt van belang dat het gaat om goed vlees. Vrij van antibiotica en gemaakt van scharrelkippen dan wel vrije uitloopkippen. Want zoals wij tegenwoordig geen “plofkip” meer eten, is het vlees voor katten ook van belang. Want ook katten knappen niet op van ongezond vlees. Het kattenvoer dat je bij de Dierenbescherming bestelt, is niet alleen goed voor je kat. Het is gemaakt van kippen die een 3 Sterren Beter Leven keurmerk hebben. Zo weet je dat de kippen een diervriendelijk leven hebben geleid.

Kattenvoer bestellen bij de Dierenbescherming?

De Dierenbescherming zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van dieren. Dus ook de gezondheid en het welzijn van jouw kat. Het is dus eigenlijk heel logisch om je kattenvoer bij de Dierenbescherming te bestellen. Je slaat dan twee vliegen in één klap, want ook de kippen waar dit voer van gemaakt wordt, hebben een prima leven gehad. Door het voer bij de Dierenbescherming te bestellen, steun je ook dit goede doel nog. En dat is ook fijn om te weten.

Kattenvoer online bestellen is handig

Wanneer je het kattenvoer online bestelt zitten er nog meer voordelen aan dan alleen het goede doel. Je hoeft namelijk niet met de zware zakken voer te lopen slepen. Je krijgt alles gewoon thuisbezorgd. Dat is natuurlijk ideaal! Hou er wel rekening mee, dat wanneer je een voorraad kittenvoer bestelt, je op een gegeven moment misschien voer overhoudt omdat je kat geen kitten meer is. Gelukkig wordt het voer snel geleverd en hoef je dus, zeker voor kittens, geen grote hoeveelheid in een keer te bestellen. Levering vanaf € 25,00 is ook nog eens gratis op ieder adres in Nederland.


Reageren is niet mogelijk.