Gents bij het beste live jazzconcert van mijn leven

Gents bij het beste live jazzconcert van mijn leven

Gents is een nieuw pakkenmerk dat je online kunt bestellen. Ik bestelde een pak in mijn maat om naar het beste live jazzconcert van mijn leven te gaan. Dat wist ik niet van tevoren, maar ik wist wel dat ik er goed uit moest zien. Het was namelijk niet alleen een goed concert, het was ook met erg goed gezelschap.

Hoe ik bij Gents kwam

Nog niet iedereen heeft van Gents als het nieuwste pakkenmerk van 2018 gehoord. Ik ook niet, tot ik erachter kwam dat het goed kon passen bij mijn jazzconcert. Ik was op zoek naar iets moois, iets passends, iets nets. Het internet is afgespeurd voor ik naar de winkels in de stad ging. Daar zie ik nooit enige hand voor ogen, dus kon ik beter online shoppen om beter op mijn doel af te gaan. Bij het intikken van bepaalde trefwoorden in Google kwam ik bij Gents terecht.

Welke trefwoorden, en hoezo Gents?

De naam had me meteen te pakken. Gents. Het is voor gentlemen, mensen die op een bepaalde manier met hun uiterlijk omgaan. Ik ben altijd wel al iemand geweest die er mooi en goed verzorgd uit wilde zien, dus Gents sprak me qua naam meteen al aan. Na de trefwoorden ‘pakken’, ‘colberts’, ‘heren pakken’ (en dat soort termen) opgezocht te hebben, ben ik bij Gents terecht gekomen. Ik klikte er direct op, en het stelde me niet teleur. Er was keuze uit verschillende soorten en maten pakken, met allerlei accessoires erbij. Van strikken tot schoenen: ik was van top tot teen gekleed.

Besteld, en gegaan

Het pak, het colbert, de strik, de schoenen, zelfs pochets waren besteld. Ik hoefde niet lang te wachten tot mijn pak van Gents binnen was. Ik kon niet wachten om het aan te trekken. Toen ik het paste zat het als gegoten. Op deze manier kon ik mijn toekomstige vriendin wel ophalen, dacht ik. Gelukkig was dat zo, want ze kon het erg waarderen. Ik vond het al spannend om haar op deze manier op te halen en haar mee te nemen naar een jazzconcert. Maar toen ik haar op date vroeg, zei ze blij verrast dat ze iets wilde doen wat ‘typisch ik’ was. Dus daar gingen we: ik in mijn Gents pak, en zij in haar mooiste jurk. Naar het jazzconcert van ons leven. Waarom dat zo was? Ze is inderdaad mijn vriendin nu, en ik zal het concert altijd onthouden als de dag dat ze dat werd…


Reageren is niet mogelijk.