Haartransplantaties zijn er voor heren en dames

Haartransplantaties zijn er voor heren en dames

Tegenwoordig is het voor veel mensen mogelijk om bepaalde delen van het lichaam aan te laten passen. Hierdoor kunnen mensen er op verschillende manieren voor kiezen om dingen aan het lichaam te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan botox of het vergroten of verkleinen van bepaalde onderdelen van het lichaam. Nu dat steeds vaker gedaan wordt, worden de technologieën hiervan ook steeds beter. Naast deze procedures is het ook mogelijk om iets aan jouw haar te laten doen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van uitval van het haar, kan dat erg vervelend zijn. Mensen kunnen hier dan ook op mentaal en fysiek vlak last van krijgen. Daarom is het goed om te weten dat hier iets aan gedaan kan worden. op deze manier zal je bijvoorbeeld met haartransplantaties van kale plekken af kunnen komen. 

Methodes 

Een haartransplantatie kan in principe bij iedereen worden uitgevoerd. De reden van een transplantatie kan wel verschillen. Daarom is het belangrijk om een passende methode te vinden die op persoonlijk vlak het beste zal passen bij het haar en het probleem. Sommige mensen krijgen door een ziekte last van kale plekken op het hoofd. Daarnaast is het door ouderdom mogelijk om haar op het hoofd te verliezen. hier kan wat aan gedaan worden met een methode zoals FUE of DHI. Bij FUE worden haarzakjes op de kale plekken in het hoofd geplaatst. Hierdoor zal er vervolgens weer haar kunnen gaan groeien op deze plekken. Bij de DHI-methode is het ook mogelijk om haarzakjes direct in het hoofd te plaatsen. De DHI-methode is echter een nieuwere methode waardoor er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste onderdelen binnen haartransplantatie

Voor dames

Vaak denken mensen dat een transplantatie bij het haar op het hoofd alleen bij heren wordt uitgevoerd. Dat is echter niet waar, ook bij vrouwen is het mogelijk om een haartransplantatie uit te voeren. Wanneer haar bij dames uitvalt ziet men dit vaak toch als een groter probleem. Over het algemeen is het bij heren nog steeds wat aannemelijker dat zij kaal worden, bij vrouwen is dat minder het geval. Vrouwen die last krijgen van kale plekken kunnen gelukkig dan ook zeker gebruik maken van de transplantaties. De haartransplantatie voor vrouwen ziet er in de basis hetzelfde uit bij de heren. Op persoonlijk vlak zal dan ook gekeken worden naar de mogelijke oplossingen. De transplantatie zal op de best mogelijke manier uitgevoerd worden in Turkije. Hierdoor kan jij weer met een prachtig bos haar de straat op gaan.


Reageren is niet mogelijk.