Werkschoenen dames zijn zeker hip

Werkschoenen dames zijn zeker hip

Wie nog van de oude stempel is, zal niet geloven dat er dames zijn die werken in de bouw. Maar de moderne mens weet natuurlijk beter. En het leukste van deze moderne tijden is dat werkschoenen dames tegenwoordig ook modieus kunnen zijn. Zo kan je veiligheid en mode combineren. Want waarom er slecht gekleed uit zien als het ook mooi kan? Als dame van de bouw zal ik mijn favoriete werkschoenen dames uitlichten.

1. Baak Dames Veiligheidsschoen Silvy 3425 S1P

Dit is mijn favoriet van alle werkschoenen dames. Hij staat met stip op 1 omdat, hij er sportief uit ziet, als een soort van wandelschoen, met roze strepen aan de zijkant. Daarnaast zit hij het meest comfortabel van alle werkschoenen dames. Het is een laag model en hij ademt goed, dus deze is zeer geschikt voor de warmere dagen.

2. Lavoro Geena 1033.06

Deze schoen is ongelovelijk. Als je hem ziet zal je niet zeggen dat dit een werkschoen is. Deze werkschoen dames is uniek in zijn soort doordat hij een hak heeft! Zo kan je modieus en toch veilig naar je werk. Hij is wel gevoerd dus dit is voornamelijk een werkschoen dames voor in de winter. Het staat ontzettend leuk met een rokje of een legging. Hij kan zelfs onder een vrouwelijke werkbroek.

3. ToWorkFor Lucy S3

Als je iets klassiekers zoekt, maar niet van hakken houdt, is dit een goed alternatief. Deze stijlvolle schoen oogt erg vrouwelijk, terwijl hij wel ontzettend veilig is. Deze werkschoen dames is goed voor zowel de zomer als winter. Dat maakt hem multi-functioneel. Ik vind dit echt een schoen voor een vrouwelijke opzichter. Ze komen niet veel voor, maar bestaan wel. Deze werkschoem dames is daarnaast uniek in zijn soort. Je kan hem maar op 1 webshop vinden en hij is ook een tijdje uitverkocht geweest wegens de populariteit. Hij is namelijk zowel stoer als klassiek. Dit maakt het een tijdloos model.

De hipste werkschoenen dames

Zo zie je maar, er is zoveel keuze voor vrouwen tegenwoordig! Het is ontzettend fijn dat in een voornamelijk mannelijk beroep er nu ook aan de vrouwen gedacht wordt. Zo hoef je niet meer in mannen kleren naar je werk en kan je genieten van je vrouwelijkheid terwijl je toch het werk doet wat je leuk vind. Ik ben ontzettend blij met de verschillende soorten werkschoenen dames. Ik heb er maar drie opgenoemd, maar er zijn er veel meer. Kijk zelf even wat je eigen stijl is. Ik weet zeker dat er iets voor je bijzit!

 


Reageren is niet mogelijk.