De leukste en origineelste overnachtingen

De leukste en origineelste overnachtingen

Het onderwerp ‘vakantie’ is mijn favoriete onderwerp. Nu al ben ik weer op zoek naar een leuke vakantie voor de zomer van 2019. Hoe leuk het ook is, er gaat veel aan vooraf. Wat is het budget, waar gaan we slapen, welke plaats gaan we etc. Vaak kom je bij een standaard hotel en appartement uit. Hier is niks mis mee, maar ik was toch benieuwd welke andere leuke mogelijkheden er zijn om te verblijven en overnachten. Vakantie gaat immers over het maken en beleven van nieuwe ervaringen. Een originele overnachtingsplaats blijft je levenslang bij.

Safaritent

In een safaritent beleef je kamperen net wat anders dan in een normale tent. Een safaritent is een luxe tent waarbij er meer sprake is van ‘glamping’. Deze tenten zijn groter en hebben bijpassende vloeren zodat weersinvloeden geen invloed hebben op de vakantie. De vloer wordt minimaal 20 centimeter boven de grond geplaatst. In een safaritent is er plek voor bedden, meubelen en andere spullen. Daarnaast is er genoeg beweegruimte. Bij de safaritent zit ook een veranda, waardoor je op een zomeravond nog heerlijk buiten kan zitten. Je kunt kiezen voor tenten vanaf 40 m2. Hoe groter de tent, hoe meer mensen erin passen. Vaak kun je er al met vier mensen in. Bij luxetenten.com kun je de safaritent laten ombouwen in een houten ruimte, wat een exotisch beeld geeft. De ideale kampeerervaring!

Wijnvat

Wijnliefhebbers opgelet: je kunt nu slapen in een wijnvat! In deze bijzondere overnachtingsplek passen 2 tot 4 mensen. De wijnvaten zijn vaak gelegen op boerderijen of campings. Hierdoor is er altijd nog de mogelijkheid om een extra tentje naast het wijnvat te plaatsen. De wijnvaten zijn volledig uitgerust met verwarming en elektriciteit. In de winter kun je er dus ook verblijven. Deze unieke beleving zul je altijd blijven herinneren. Het is gezellig, knus, eenvoudig en toch comfortabel! Heerlijk met een glaasje wijn erbij en het genieten kan beginnen. Ook voor kinderen is de locatie geschikt.

Boomhut

Wil je je even helemaal afzonderen van de bewoonde wereld? Kies dan voor een verblijf in een boomhut midden. Heerlijk in de natuur en afgezonderd van al het lawaai en ruis van de stad. Zowel in Nederland als bijvoorbeeld in Frankrijk vindt je deze bijzondere overnachtingsplekken. Het is romantisch en vaak heb je een adembenemend uitzicht. Het is geschikt voor heel de familie. Doordat je hoog in de bomen bent, heb je veel privacy en kun je helemaal tot rust komen. Vaak hoort er bij de locatie ook een zwembad. Hierdoor kun je helemaal genieten.


Reageren is niet mogelijk.