Damesschoenen voor iedereen, wat is jouw stijl?

Damesschoenen voor iedereen, wat is jouw stijl?

Wat je lifestyle ook is, er zijn dingen die elke vrouw nodig heeft. Als er iets is waarvan we kunnen stellen dat elke vrouw er dol op is, dan zijn het damesschoenen. De meeste van ons hebben veel paar damesschoenen in de kast staan (waarvan we het overgrote deel niet dragen). Van hakken, tot sneakers en sandalen. Welke lifestyle je ook hebt, schoenen maken er ongetwijfeld deel van uit. In deze blog wil ik een kleine greep uit de verschillende lifestyles bespreken. Natuurlijk kan een typerende soort damesschoenen per stijl als voorbeeld niet ontbreken. Welke stijl heb jij? En wat zijn je favo schoenen?

Damesschoenen voor een gezonde levensstijl

Je kunt damesschoenen eigenlijk altijd dragen met wat jij zelf wilt. Toch zijn er bepaalde schoenen die typerend zijn voor bijvoorbeeld mensen met een gezonde levensstijl. Met een gezonde levensstijl heb ik het niet per se over het gezond leven in het algemeen, maar over bewegen. Voor vrouwen die veel aan sport en beweging doen zijn comfortabele damesschoenen belangrijk. De schoenen die hierbij horen zijn dan ook de sportschoenen/sneakers. Je kunt er lekker in bewegen en ze passen ook nog eens goed bij sportieve kleding! Win win situatie vind je niet?

Zakenvrouwen hun typische damesschoenen

Bij deze groep moet ik iets specifieker zijn, want ik heb het dus echt over tijdens het werk. Natuurlijk kan het zo zijn dat een vrouw die op kantoor werkt, daarbuiten veel sport. Voor deze vrouwen geld dat zij veel in formele kleding moeten verschijnen. Damesschoenen als pumps en ballerina’s zijn geschikt voor tenue de ville. Meestal worden de schoenen ook gedragen in donkere kleuren. Het ziet er in ieder geval altijd representatief uit.

Urban en bijpassende damesschoenen

Voor wie niet weet wat urban inhoudt, zal ik het eerst even kort toelichten. Met urban wordt de straatcultuur bedoeld. De welbekende lifestyle wordt  voornamelijk door jongeren geleefd. Schoenen als kisten, andere boots met veters en skaterschoenen zijn veel voorkomend. De schoenen zijn meestal opvallend en maken de looks (die anders heel neutraal zouden zijn) af. damesschoenen

Er zijn nog veel meer stijlen

Nu heb ik een kleine greep uit de verschillende levensstijlen en bijpassende schoenen de aandacht gegeven. De kans is dus groot dat je jouw stijl hier niet in terug hebt kunnen vinden. Zoals elke vrouw anders is, zijn ok alle damesschoenen anders. En als ik heel eerlijk ben, zie ik iedereen steeds vaker heel andere schoenen dragen dan je bij ze verwacht. En is dat niet veel leuker?


Reageren is niet mogelijk.