De juiste kinderkleding voor een actief gezin

De juiste kinderkleding voor een actief gezin

Wij van lifestyle centre zijn van mening dat kleding moet passen bij je lifestyle. Dat geldt dus ook voor kinderkleding. Want waarom zou je een wildebras kleden in lakschoentjes en een tutu? We kregen nogal wat vragen van vaders die niet goed wisten wat voor soort kleding ze moesten kopen voor hun kids. Daarom besloten wij hier een blog aan te wijden. En dan met name voor de actieve kinderen en actieve gezinnen. Meestal zijn ouders van actieve kinderen namelijk net zo actief als de kinderen zelf. Vandaar dat wij gaan voor kinderkleding die bij het gehele gezin past! Zo kom je als gezin de jaren door in kleding die bij jullie passen.

Zo vader, zo zoon

Wil jouw zoon ook altijd mee vissen? Of doen jullie samen aan survivallen of voetballen? Dan is de juiste kinderkleding een must. Want jij als vader gaat ook niet in je driedelig pak naar buiten met je zoon. Dus kijk goed naar welke kinderkleding je zoon geeft. Tegenwoordig spelen de meeste merken kinderkleding goed in op verschillende typen kinderen. Zo kan je kinderkleding kopen die sportief, doch stijlvol is. Want waarom zou je er armoedig bij moeten lopen terwijl je aan het vissen bent? Wij van lifestyle centre zijn van mening dat dat niet nodig is! Zo kan je samen een stijlvol joggingpak uitkiezen die je leuk combineert met een paar stoere sneakers.

Actieve kinderkleding

Je zal wel denken dat alle kinderkleding actief is, maar dat is natuurlijk niet zo. Voor jongens is de kleding over het algemeen wel geschikt voor alle buitenactiviteiten. Voor meisjes is dat soms een stuk lastiger. Veel kinderkleding voor meisjes wordt toch nog gemaakt voor de echte prinsesjes. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar als jouw dochter meer een tomboy is, dan moet je toch wat beter zoeken. Gelukkig zijn er steeds meer merken die gender-neutrale kinderkleding maken. Kleding die geschikt is voor zowel jongens, als meisjes. Bij dit soort merken kinderkleding kan je heel goed slagen voor je actieve kinderen. Ik raad je aan om online te shoppen, daar kan je genoeg vinden en bespaar je jezelf een hels tripje naar het winkelcentrum. Geloof me, kinderen en winkelen gaat slecht samen. Zeker met meerdere tegelijk. En als je dan toch bezig bent; koop voor jezelf ook een mooie nieuwe actieve outfit. Dan sta jij deze zomer i.p.v. naast de zijlijn, midden op het veld. Voetballend met je kids, skatend over de straat of hollend over een survival terrein.

 


Reageren is niet mogelijk.