lifestyle centre

Osprey: met goed materiaal de mooie natuur in

Osprey

Ik werk hard, maar ik vind het ook belangrijk regelmatig te ontspannen. Dat doe ik door stevige wandelingen in de natuur. Niets is voor mij meer ontspannend dan met de wind in mijn gezicht door het bos te lopen of op het strand te banjeren. Ik vind het echt heerlijk. Het liefst doe ik dat een hele dag lang waarbij ik lange tochten maak. Het zwerven door de natuur, al of niet via wandelknooppunten, geeft me een gevoel van vrijheid. Ik vind het ook leuk om nieuwe, bijzondere plaatsen te ontdekken. Voor zo’n trektocht moet er wel het één en ander mee. Want een stevige wandeling kost ook veel energie. Daarvoor gebruik ik een backpack van Osprey. Hier kan ik heel wat in kwijt. En hij draagt nog comfortabel ook. Osprey is het ideale gezelschap tijdens een trektocht.

Osprey: één met de natuur

Dat het merk Osprey je het gevoel geeft dat het jouw maatje is tijdens natuurtochten is niet zo vreemd. Osprey is het Engelse woord voor visarend. Deze vogel staat ook symbool voor het merk. Een visarend is een machtige, grote vogel die over het water scheert om daar met zijn klauwen een vis uit te grijpen. Het leefgebied van de visarend is meestal ook één en al natuur. Het dier leeft in de buurt van heldere meren, plassen en soms langs de kust. Hij zit graag op rustige, hoge uitkijkplaatsen. Een beetje zoals ik dus. Al loer ik daar niet op een vis, zoals de visarend doet, maar geniet ik van het prachtige uitzicht. Osprey heeft zijn icoon dus goed gekozen. Net als de visarend streven ze erna je één te laten voelen met de natuur zonder dat zware bagage je hindert.

De paden op, de lanen in

Hoewel Osprey nog niet zo oud is, het merk bestaat sinds 1974, zijn ze inmiddels een toonaangevend merk voor wandelaars. Osprey weet precies wat een backpacker nodig heeft op zijn tochten. De rugzakken zijn dan ook van uitstekend materiaal en netjes en stevig afgewerkt. Als het goed is gaan de rugzakken jaren mee. En mocht het onverhoopt een keer niet goed zijn, dan repareren ze het gratis voor je. Het merk is zuinig met de natuur. Ze gaan niet mee met modegrillen en vinden het belangrijk dat je een product gebruikt tot het echt niet meer gaat. Zo spaar je het milieu. En dat kan de visarend, een vogel die veel last heeft van de vraag die mensen stellen aan de natuur, vast waarderen. Dus koop een mooie rugzak en ga die paden op en die lanen in.

Mobiele versie afsluiten